welcome to ASSIST official website

Gedung Universitas Andalas

Kegiatan Seminar Sehari Perubahan Iklim

Dilaksanakan di Padang 14 September 2011 dengan Penyelenggara Kementerian Luar Negeri Republik Indonesia dan Program Studi Ilmu Hubungan Internasional Universitas Andalas

Simulasi Sidang ASEAN

Kerjasama Program Studi Ilmu Hubungan Internasional Universitas Andalas dengan Kementerian Luar Negeri Indonesia 29 September 2011 di Universitas Andalas

Zulkifli Harza, S.IP., M.Soc.Sc

Name : Zulkifli Harza, S.IP., M.Soc.ScNick Name : Zul

Place and Date of Birth : Padang, 31st August 1979

E-mail : ajo_alkhalifa@yahoo.com

Facebook : Sutan Khalifah

INTRODUCTION Zulkifli Harza is one of the lecturers in International Relations Department since 2009 until up now. He has worked as the Project Administrator  at PT. Sentra Cinintya Indonesia , Padang (January 2002 – April 2004), Strategic Planner of Intelligent Effort Sdn Bhd (2007 – 2008), Assistant Researcher of  University Kebangsaan  Malaysia (2007 – 2008),  and HSEMS Excecutive Petronas Refinery Malacca Sdn Bhd (2008 – 2009).Graduated from Political Science Department at  University of Andalas in 2005. Post Graduated from National University of  Malaysia in 2008.  His principal research interests are concerned with security issues and islamic studies . His current researchs are concerned about reposition of islam after 9/11 incident and human smugling in Malaka straits .
RESEARCH AREAS AND INTERESTS
  1. Security and Strategic Studies
  2. Diplomacy
  3. Terorism and Transnational Crime